Rådgivning

Funderar du på att uppgradera eller skaffa nytt, och har ingen aning om var du ska börja leta eller vad du egentligen behöver? Eller så kanske helt enkelt inte har lust att ägna flera dagar åt efterforskningar för att hitta rätt vara för dina behov, och till rätt pris dessutom?

Vårt liv handlar om datorer, smartphones, surfplattor och andra prylar. Varje vaken och ledig stund (och givetvis en hel del arbetande stunder) går åt till att läsa och undersöka teknikmarknaden och utvecklingen som sker.

Därför kan vi hävda att vi vet vad du behöver. Vi gör en analys baserat på hur dina behov ser ut, vad du förväntar dig av den och vilken prisklass du tänker dig.  När vi har gått igenom och jämfört varje komponent och detalj, forskat i vilka delar som är mest kompatibla och som fungerar bäst ihop så återkommer vi med en lista om tre till fem förslag med information om var du köper den till bästa pris. Skulle du bestämma dig för att köpa varan genom oss så tar vi givetvis inte betalt för analysen.

Vad Beskrivning Pris, inkl moms
Analys och sammanställning 300.-