Om oss

Vår uppgift är att göra IT och relaterade produkter tillgängliga för alla, både som privatkunder och företag.

Detta sker genom

  • försäljning av IT-relaterade produkter med hög kvalité
  • kurser anpassade för dina behov
  • att hålla en god supportnivå

Vårt mål är att du alltid lämnar oss 100% nöjd.

Detta uppnås genom att
– vara lyhörda för din situation och alltid ha ditt bästa i sikte.
– basera beslut på kunskap och erfarenhet.
– alltid vara ärliga.
– alltid satsa på hög kvalité.

Vårgårda IT är det lilla företaget med den stora potentialen. Här finns en bred kunskap inom det mesta från grundläggande teknisk kunskap till programmering med flera språk för olika användningsområden.

Vi vill kunna göra gott för vårt samhälle, inte minst för människor och näringsverksamhet här i Vårgårda. Bland annat skall vi nå ut en stor mängd människor, oavsett tidigare kunskaper och förutsättningar, för att kunna öka den tekniska kunskapsnivån och intresset. Några exempel på detta är att lära yngre grundläggande programmering, och lära äldre människor – som inte har vuxit upp med tekniken runt sig som de senare generationerna har – hur man kan använda datorn som ett verktyg i vardagen. Även inom företag kan det finnas behov av att öka tekniska kunskaper.

Vi kan också skapa kompletta lösningar, där programmering och hårdvara optimeras till ditt behov. Det ger bättre driftsäkerhet, lägre kostnader och bättre kontroll över systemet. Det här kan vara till stor hjälp när företaget växer och kraven på plattformar för datahantering och kommunikation ökar.

Detta var lite om vad Vårgårda IT är idag och har för avsikt att bli i framtiden.